Rekovinst AB

Rekovinst Logotyp

Rekovinst AB, ett annonsföretag som vill ge tillbaka!

Vi annonserar till våra medlemmar/användare med sponsrade annonser och betalande annonser!

Sponsrade annonser för ideella organisationer!

Ideella organisationer som arbetar inom vårt fokusområde att förbättra folkhälsan eller som stöttar svårt sjuka barn, vill vi sponsra med annonsering, samtidig som vi önskar men inte kräver att man till sina medlemmar förmedlar appen Rekovinst, för att på så sätt hjälper till att stötta vår idé att ge. I mån av plats är andra ideella organisationer välkomna att få samma erbjudande. Kontakta oss för mer information, rekovinst@gmail.com.

Vi erbjuder mer än att bara placera din annons. Rekovinst AB förmedlar önskade annonser till sina medlemmar genom applikationen Rekovinst. Detta reglera medlemmarna genom den information som de lämnar om sig själva. Informationen ligger till grund för feedback på annonsens mottagande, en geografisk och demografisk statistik över annonsens publik, vilket ger möjligheten att analysera annonsens effekt och din målgrupp. Din annons ges full fokus och konkurrerar inte med andra annonser vid sitt visningstillfälle.

Pris på annonser:

Upp till 1000 unika visningar, cpm* 750 kr

Över 10 000 unika visningar, cpm* 500kr

Över 100 000 unika visningar, cpm* 340kr

Segmentera ut din public + 40% på cpm*.

Alla priserna är exklusive moms! Fakturaavgift tillkommer med 25kr.

För mer information och beställning görs på rekovinst@gmail.com.

Man kan i samband med att man placerar en annons på applikationen även vara med och sponsra** veckans pristävling*** som även den förmedlas på applikationen till våra medlemmar. För att få extra exponering. Tävlingen anpassas då för att fokusera på ert företag eller produkt. För att bli sponsor till tävlingen krävs att man placerar en annons som visas för alla medlemmar, undantag kan ske beroende på kostnaden av det sponsrade priset.

 

*CPM är priset per 1000 visningar.

**Man sponsrar då med varan eller tjänsten som utgör priset till tävlingen och eventuella fraktkostnader och skatter (i form av vinstskatt av prisets värde) som priset utgör.

***Pristävlingar är lätta tävlingar som anordnas veckovis där medlemmarna ser på en bild och skall uppskatta innehållets antal, vikt eller längd. Närmast rätt svar vinner.För mer information om pristävlingar finns på startsidan eller kan ges på rekovinst@gmail.com.

Rekovinst Logotyp

Ideella projekt

We want to help finance children cancer research with advertising revenue!

Ideella projekt

Partners

Produktsponsor:
Katarina Palmnäs, Konstnär

Mediepartner: 
Marketing Media Magazine
Sophie Berg, Bloggare