Rekovinst AB

Rekovinst Logotyp

FAQ

Vanliga frågor!

Fråga: Varför kan jag inte så några annonser?
Svar: Det beror på att du inte har fyllt i och sparat de obligatoriska uppgifterna (ålder, kön, Län och kommun)!

Fråga: Varför sparas inte uppgifterna som jag har fyllt i?
Svar: Uppgifterna under inställningar sparas med spara-knappen på den sidan. Under kategorier finns en spara-knapp som sparar enbart kategorierna!

Fråga: Varför ser jag inga tävlingar även om jag har sparat de obligatoriska inställningarna?
Svar: Tävlingarna är kopplade till annonser och man måste se på en annons för att aktivera veckans tävling!

Fråga: Vad används mina uppgifter till?
Svar: Vi använder uppgifterna till att matcha relevanta annonser till dig!

Fråga: Alla annonser upplever jag inte som relevanta, varför får jag dem?
Svar: Under kategorier kan du välja bort ämnesområden från vilket du inte vill ha annonser. Då kommer kommersiella betalande annonser att sorteras bort om de inte matchar dina ämnesområden. Vi sponsrar ideella organisation (i först hand inom vårt fokusområde) med att nå ut med viktiga budskap och sig själva! Dessa annonser kan man inte välja bort! Man kan där emot marker med att inte se på annonsen genom att välja ”inte intresserad” istället för att gå in på annonsen!

Fråga: Måste jag fylla i adressuppgifter?
Svar: Utöver ort, är adressuppgifter inte obligatoriska! Men det är bra om du gör det då det krävs att du fyller i dem när du har vunnit så vi kan nå dig och skicka vinsten till dig!

Fråga: Vilka organisationer kan bli förmånstagare?
Svar: Organisationer som arbetar ideellt inom vårt fokusområde, kan bli förmånstagare! Vårt fokusområde är att förbättra folkhälsan samt att man stöttar svårt sjuka barn!

Frågor: Kan man som ideell organisation annonsera gratis hos Rekovinst?
Svar: Vi önskar att kunna hjälpa alla ideella organisationer med att nå ut kostnadsfritt i mån av plats och prioriterar därför först ideella organisationer som arbetar inom vårt fokusområde, att förbättra folkhälsan och stöttar svårt sjuka barn.

Där emot kan vi inte kalla det för gratis, då vi önskar (men inte kräver) att man nämner applikationen för sina medlemmar tex via facebook och ber dem att gillar oss och använda appen, för att på så sätt göra annonsplattformen större och bättre för er.

Fråga: Kan barn använda appen?
Svar: Man måste vara 18år eller äldre för att använda appen! Då annonser inte får förmedlas till barn och att det kan eventuellet bli vinstskatt vid stora vinster. Därför har Rekovinst fokuserat på vinster inom det skattefria området. Men utersluter inte större vinster!

Rekovinst Logotyp

Ideella projekt

We want to help finance children cancer research with advertising revenue!

Ideella projekt

Partners

Produktsponsor:
Katarina Palmnäs, Konstnär

Mediepartner: 
Marketing Media Magazine
Sophie Berg, Bloggare